Tuesday, December 30, 2008

The Romance Shawl




Lõngaks Novita Floricat ja vardad 3,5
Mõõdud 200x90cm ja kaal 158g
Seda salli tuleb kududa peene lõngaga, muidu tuleb tohutult suur. Mina jätsin ühe mustrikorra vahele.

Selleks aastaks saigi kõik. Kolmnurkseid rätte sain kokku 11 tükki. Mustreid ja lõnga on ka veel, veel. Uuel aastal uue hooga. Tellitud on veel kaks rätti, üks pääsusaba ja teine muster minu valikul. Hirmsasti tahaks ära proovida ka Raasiku üleminekuga lõnga.
Uuest aastast alustan kaalulangetamisega. Päris tükk aega kahtlesin, aga iga kuu midagi ikka teen. Hetkel on plaanid tehtud jaanuari ja veebruari kohta. Sel aastal tuleb teha veel ka kolm titetekki, üks juba veebruariks. Kiire aasta on ees ootamas ja loodan et jõuan oma plaane teostada ka.
Tuleks see uus ometi rahulikum, halvad asjad võiks jääda vanasse maha. Esimese asjana pean mandlitega opile minema, angiinidega pole mingit elu. Pidev väsimus ainult, aga eks korjan oma julguse kokku ja käin ära. Veel pean hakkama oma inglise keelt parandama. Üks pisike soov on veel, aga seda ei julge veel maha hõigata. Eks näis kuidas jõuan.

Eelmisest aastast midagi head polegi meenutada, pidevalt olin haige. Liisbeti kool paneb ka hambaid krigistama. Kalli vana Tanja insult ja matused. Imeline inimene oli. Töö, töö ja veelkord töö. Liisbeti jaoks pean rohkem aega võtma.
Tore oli Gregor, kes sai detsembri alguses aastaseks. Suur rõõmurull.
Aitab heietamisest. Homsega saab jälle otsa ja hakkab jälle pihta.
Ilusat aastavahetust kõigile.

3 comments:

anna251 said...

tere mul selline kysimus kas ma võiks kysida teilt selle "romance shawl"i mustrit
anna25@hot.ee
-Aljona-

Malle said...

Muster aadressil www.fiddlesticksknitting.com tasuline.

anna251 said...

lootisn et inimesed isetegijas on sõbralikud aga juu ma eksisin kahju lihtsalt