Monday, May 9, 2011

Midagi uut.

Anna blogist "õlaõmblusega" topi nähes tekkis kohe tahtmine ka proovida. Kõik see tundus nii lihtne ja tegelikkuses ongi lihtne. Ainuke lõng mida kampsuni jaoks piisavas koguses kodus leidus oli mohäär. Peas on kampsun täitsa olemas, milline ta valmiskujul olema saab, eks seda näitab aeg. Õlad on valmis.

Kehaosa on ka ühendatud ja jätkub ringis kudumine.
Aitäh Anna õpetust jagamast.

Värvidega tekike peab nüüd paar päeva oma järge ootama. Ei tule vikerkaart, kõiki värve ei olnud ja hetkel võin uhkusega öelda et lõnga juurde ei muretsenud, saangi vanade varudega hakkama. Pikkuses on valmis, kuid nüüd mõtlen mis ääred teha. Eile proovisin heegeldada, aga ei meeldinud ja harutasin üles. Nüüd mõtlen et kooks hoopis pitsi serva. Aega on veel juulini ja saan veel mõelda mis ja kuidas.

3 comments:

Anna said...

Küll on kena, et kohe kätte võtsid! Mis mohäär see on? Pildi järgi tundub, et mõni jämedam sort. Kas tuleb pikk varrukas või proovid esialgu lühikesega?

liisbet said...
This comment has been removed by the author.
Malle said...

Lõngaks Morella, 50g=190m. 70% acrylic ja vaid 30% mohääri. Varrukad teen pikad ja hetk tagasi arvas Liisbet et ikka võiks krae ka kõrge olla. Selline sooja aja kampsun on plaanis