Sunday, August 1, 2010

Sokid keset sooja suve.

Ometi sain midagi Summer Swatch Me grupiga tehtud. Kuidagi veider on sokke kududa kui väljas 30 ja pluss kraadid sooja. Aga eks suvel tuleb ikka talveks valmistuda. Tegelikult lubasin juba kevadel (õigemini küll talvel - veebruaris) Helenile sokid kududa. Nüüd siis sain valmis.
Trail Socks.
Lõngaks Schoeller Stahl ja vardad 3,0.
Värvilise lõngaga ei paista muster eriti välja ja minu jala jaoks on sokid ka veidi suured.



Imelised loomad.
Mustrifoorumis jäid silma sellised imelised tegelased ja kuna ma pole ammu - ammu heegelnõela kasutanud, otsustasin proovida. Imelihtne oli teha, muster on nii hästi tõlgitud ja kirja pandud.
Esimeseks kirju Alize Bahar lõngast tehtud. Minu lemmik.


Roheline. Siia kulus mitut erinevat jääki, heledad toonid said kõik otsa, üks kõrv tuli seepärast tumedam teha. Ega see teda veel riku. See Liisbeti lemmik.


Mõlemad koos ka. Pildid on Liisbeti tehtud. Kahjuks rändavad mõlemad meie juurest ära ja seepärast nimesid imeloomadel ei ole. Eks see jääb uute väikeste omanike mõelda.


Igasuguseid jääke jäi aga ikka päris hulga järgi, eks vaatan mis neist teha. Päris hea kui paljudel sõpradel on kodus väiksed lapsed, on kellele teha. Liisbet ei ole enam laps, juba suur preili mul.

Nüüd peaks veel topi ka pildile saama, üritan lähipäevil sellega ka ühele poole saada ja varrastel on sõrmikud Liisbetile. Dropsi muster.

2 comments:

Ülle said...

Paistab, et ma pole ainuke, kes suvel sokke koob:) Väga kihvtid sokid ja mõnusad loomakesed!

Anonymous said...

Kui kiftid mänguloomad!!!! See Alize puuvill on väga mõnus lõng, ma olen ka sellest varem heegeldanud. Ja need loomad on nii lahedad!