Monday, May 3, 2010

Hooletus ees, harutamine taga.

Täna tuleb veidi nutujoru. Leidsin ilusa pitsilise topi mustri ja Liisbet valis lõnga ka välja. Ilusa rohelise, mul kohe hea meel, on mida isetegijas kevade tööna esitada. Ostsin 7 tokki ja kodus hakkasin suure hooga kuduma. Kõik läks ilusti, muster on kenasti eesti keelde tõlgitud ja väga lihtne. Hea õhtul teleka ees kududa. Kolmas tokk hakkab otsa saama ja veel 1 cm kududa et varruka jaoks silmi maha lasta........
Täna võtsin topi tööle kaasa, on kuidagi vaikne siin ja plaan oli keha osa õhtuks valmis saada. Aga vot ei lähe nii nagu plaanisin. Laotasin siin topi lauale laiali et mõõtma hakata ja üllatus üllatus, kolmas tokk on hoopis heledam kui eelmised.


Nüüd ma kirun ja vannun siin, kus mu silmad enne olid, terve tokk on kootud ja ma pole aru saanud et hoopis teine toon on. Polegi muud teha kui hakka aga harutama. Küll ma olen kuri ja ega ma nüüd teagi mis toonis 4 tokki veel on, poes tundusid kõik ühte värvi.

Tegemist on DROPSi mustriga, mille tõlge on http://mustrimaailm.forum.co.ee/

1 comment:

Anna said...

Kahju küll. Kas läksi juba harutamisele? Lohutuseks võin öelda, et mõnikord ka sama partii lõng, mis teoreetiliselt peaks olema täpselt sama värvi, seda siiski ei ole.