Monday, April 19, 2010

Laupäevane väljasõit

Nõidadel on saunapäev.


Tuhala karstialal Sulu talu õuel asuv kaev, mis hakkab vett üle ääre ajama, kui vee vooluhulk Tuhala jões on vähemalt 5000 liitrit sekundis. Kaevust “keeb” välja kuni 100 liitrit vett sekundis. Rahvapärimuse järgi hakkab Nõiakaev keema, kui Tuhala nõiad kaevus vihtlevad. Selline jutt on Wikipedias.
Kurvaks teeb aga see et kui lubjakivimaardla loomise mõte tõesti läbi läheb siis võib juhtuda et kaob ära meie Nõiakaev.


Käsitööst ei ole ega tule vist niipea juttu. Poolikuid töid küll on: Liisbetile tuunika (vaja ainult kaelus kududa), mohäärist kampsun ootab varrukaid, Persian Princess vajab ka vaid mõnda rida veel..... Aga kuidagi ei saa vardaid kätte võtta. Pigem küll ei taha.
Lõpuks sain Disainimaja.ee´s oma poe tehtud. Nüüd tuleb veel sallidest ja rättidest uued pildid teha ja müüki panna. Kui ma oma modelli nõusse saan siis lähiajal tegelen sellega.

Selle kevade suuremad tööd on mul katuse ehitus, puude kärpimine ja maha võtmine ning kõige ebameeldivam töö on võlgad. Lisaks veel sõidutunnid....... Tegemist jätkub.

No comments: