Saturday, October 3, 2009

Moe demonstrantsioon.

Alustada tuleb sellest, et ühel ilusal, või koledal, ei teagi enam, avastas Liisbet et tal ei ole midagi selga panna. Kõik pluused on väikseks jäänud. No mis siis ikka teha, paljalt last ju kooli ei saada. Seadsimegi täna sammud linna poole, kuna ammu-ammu pole me Vanalinnas käinud, siis alustasime sealt. Tegelikult kaugemale ei saanudki kui kohe Viru tänaval on Lindexi pood. Hinnad on seal täitsa normaalsed ja sinna me jäimegi jupiks ajaks kohe. Kõik need pluused ongi sealt ostetud, lisaks veel jope kah.






Samas suures majas kus asub Lindex, on 0 korrusel Pronksi lõngapood. Ega ma ju sealt ka tühjalt ära ei saanud tulla, lisaks minu lõngadele tõime koju ka Liisbetile tikkimise. Super pood, asjalik müüja ja suurepärane valik, karta on et varsti olen seal tagasi...

3 comments:

Anna said...

Kas on võimalik, et käisite Pronksi poes, kui olin ise seal? Proovisin siis parajasti poolikut vesti. Just mõtlesin, kui lugema hakkasin, et kui minnakse Lindexisse, kuidas siis jätta Pronksi minemata:). Kas ostsite pitsilõnga? Selliseid kokkusattumisi Pronksi poes on varemgi olnud:)

Malle said...

Ja uurisid et kas krae on ikka paraja suurusega? Mina see olin kes ostis pitslõnga.

Anna said...

Jah, siis saime seal kogemata kokku! Seda pitsilõnga soovitan soojalt. Olen seda saatnud nii põhja- kui lõunanaabritele. Aga krae on nüüd piisavalt suur, Ravelrys võib uudistada.