Tuesday, May 11, 2010

Vahelduseks veidi pitsi

Viimasel ajal pole ma suurt midagi teinud. Käsitöö valdkonnas ma mõtlen. Nädalavahetusel sain valmis Liisbeti topi, millest rohkem juttu siis kui saan seljas korraliku pildi tehtud.
Nüüd siis tekkis suur tahtmine midagi pitsilist jälle teha. Mustrit hakkasin otsima väikse teki tegemiseks, varsti läheb vaja beebi tekki. Leidsin ühe imeilusa mustri, palmikutega. Tänu Isetegija.net foorumi linkidele. Kuna kodus on mul ainult peened lõngad siis tekki veel ei tule, hiljem kindlasti.


Meie Mikike hakkab ka jälle kassi kuju võtma. Paljaks sai ta aetud mitte kassi piinamiseks vaid sellepärast et nahapõletik tekkis. Oi kuidas tahaks ka ennast nii kerra tõmmata ja magada päikese laigus. Kui muidugi seda päikest leiaks....


Eile öeldi mulle ja pidin omale märkmikku kirja panema et 02. juuni on pidupäev ja õhtuks midagi planeerida ei tohi. Liisbetil on pidulik 4. klassi lõpetamine. Juba. Alles me nagu käisime kooli katsetel ja nüüd algkool läbi. Sellest et kodus lapse asemel on noor neiu olen juba ammu aru saanud. Kahjuks .....

3 comments:

Anna said...

Väga huvitava mustriga kudum. Mulle on alati sümpaatne olnud pitside ja palmikute kombinatsioon. Kui see tekk ei ole, kas tuleb rätik?

Malle said...

Jah Anna, tuleb rätik.

Ülle said...

Saan täiesti aru, et tuleb peale tahtmine midagi pitsilist kududa...mul käivad ka sellised hood aeg-ajalt peal:) Siit tuleb igatahes midagi väga kaunist!
Kiisu on nii armas. Mul tuleb teda vaadates suur igatsus oma kiisu järele, kelle matsime märtsis...