Wednesday, May 19, 2010

Serenity


Muster: Serenity
Autor: Laura Wilson-Martos
Lõng: Lacey Lamb Jade Sapphire Exotic Fibres
Vardad: 3,5

Hästi lihtne muster ja kirjas nii skeemi kui ka regivärsina. Mulle meeldib skeem rohkem. Lõnga kohta võin ainult kiidusõnu öelda, nii pehme ja mõnus kududa. Lõnga sain sügisel Andrea käest ja selle mustriga sobis ideaalselt.

Eile liitusin taas tervet suve kestvasse gruppi SummerSwatchMe. Nüüd tarvis kodused lõngavarud üle vaadata ja pärlisahtlisse pilk heita. Palju Liisbet mulle pärleid alles on jätnud. Muidugi pean ka kogu info läbi lugema, et teaks mis mind siis ees ootab. Sain Andrea käest kutse ja kohe liitusin, pikalt mõtlemata. Tema gruppidest saab alati midagi uut juurde õppida. Uued tehnikad, igasugu huvitavad nipid, mulle meeldib.
Kui tööl kiirem aeg mööda saab (meil järgmisel nädalal ARK kontrolli oodata) ja Liisbetil kool läbi, siis saan rohkem käsitööd teha. Praegu aga imetlen rohkem teiste tegemisi ja ammutan uusi ideid.

4 comments:

Ülle said...

Imeilus! Mulle väga meeldib! Mis järgmiseks tuleb?:)

Unknown said...

Tere,

sooviks teada, kas seda lõnga on võimalik ka eestist osta (mongolia cashmere)?
Ette tänades!

Malle said...

Kardan et mitte. Tellides usun küll et nad saadavad Eestisse, aga ka hindadest ei tea ma midagi. Ise sain selle lõnga kingituseks. Mul on plaanis endal ka sealt üht-teist tellida, aga seda sügisel alles.
http://www.jadesapphire.com/

Malle said...

Leidsin veel sellise koha
http://shop.strato.de/epages/61857106.sf
Neil ka Jade Sapphire lõngad müügil.