Sunday, October 4, 2009

Poolikud sõrmikud



Sügis nõuab sooje riideid. Sel hetkel kui tegema hakkasin käis Liisbet veel helesinise jopega. Vahepeal on aga ilmad kole külmaks läinud ja hommikul vara kui kooli tarvis minna on ainult mõni kraad sooja.
Väiksed lillekesed on sellel pildil veidi näha, õues ei saanudki korralikku pilti tehtud.


Siin eile ostetud lõngad Pronksi poest.


Kevadine Pööripäev sai eile õhtul alguse ka.


See et ma unetu olen on ammu teada, aga kahjuks ei ole telekast küll öösel miskit näha. Eile vaatasin Travel&Living kanalilt Miami Tatoosalongi tegemisi. Tahan endale ka veel ühte, ainult pilti ei ole siiani leidnud. Oma ilusa suure pantriga olen väga rahul, kevadel lasen värvid uueti üle teha.

Sügisesed tormid on kätte jõudnud. Mõnus on toas soojas istuda, juua tulist teed ja kuulata kuidas tuul ja vihm väljas möllavad. Ma armastan tormi! Selline oli eile pilt kui Liisbetiga jalutamas käisime.


Nüüd korraks Facebooki, akvaarium vaja puhastada ja kalad toita. Võibolla farmis ka miskit teha ja siis kuduma. Dark Star seisab riiulis, ootab pärleid. Helmehaldjast on õiged otsas, nüüd ei teagi mis edasi. Summer Squares kestab ka veel, olen 2,5 ruuduga maha jäänud. Sallid ja rätid on mu jälle vallutanud....

2 comments:

Anna said...

Rätik tuleb päris kena, on juba näha! Kas kood ühekordselt? Sellisel juhul mis vardanumbriga? Ise kudusin 2-kordselt vardaga 3 mm.

Malle said...

Mul ka kahekordselt ja varras 3,5. Põhjus lihtsalt selles et peenemad vardad ruutude all kinni.