Monday, July 27, 2009

The Viola

Järjekorras juba kuues ruut.
The sixth square.


Eile õhtul, kui tahsin kuduma hakata, tuli mul kõigepealt Mikiga väike võitlus maha pidada. Tema võttis nõuks minu töö peale magama minna. Muidugi, hea pehme ja soe.
Yesterday evening, when I want knit, first of all, I had to fight off a small considered of Miki. She took the job after I committed to go to sleep. Of course, a soft and warm.


Räägi palju tahad, tema ei kavatsegi salli mulle loovutada. Vaatab aga unise näoga otsa ja põõnab edasi. Aga kätte ma oma töö lõpuks sain ja solvunud kass läks kapi otsa põrnitsema.


Varsti saan valmis, Jade Flower. Veel vaid neli mustririda teha ja mahakudumine algab. Täna õhtul ehk. Loodetavasti ikka jõuan, käisin ju hommikul mustikal. Turul. Õhtul saan mustikasuppi ja kukeseeni ja värsket kartult. Oi kui tühi kõht juba on, kahjuks ei saa kuidagi töölt varem minema.
I will soon be ready, Jade Flower. Tonight perhaps. I hops.I came in the morning blueberries. Market. I get in the evening fresh chanterelle and potato. Oh, if my stomach is already empty, unfortunately, can not possibly go to work earlier.

No comments: