Monday, July 27, 2009

A Midsummer Nights Dream



Südasuve Ööde Unistus. Eesti keeles kõlab palju paremini. Mustri autor taas Andrea. Hästi mõnus kudumine, lihtne muster. Lõpus on ikka palju-palju silmi vardal ja tagalikult jäi minul viimane mustririda kudumata. Lõng sai otsa ja uut tokki ka ei hakanud ostma minema. Lõpetasin lihtsalt varem ära. Ääres peaks olema veel üks pahempidine mustririda. Teine varjant samast mustrist on suurem, eks selle koon ka kunagi edaspidi valmis. Lõngaks Novita Rose Mohair ja kulus ära kolm tokki.


Modelliks Liisbet. Talle hakkab juba täitsa meeldima poseerimine. Eile ta ise ajas mu välja, ise oleks oodanud veel paar päeva ja teise salli ka valmis saanud.


Sel korral lasin kõik Liisbetil otsustada, kus ja kuidas teha. Ise klõpsutasin ainult aparaadiga. Seeria tuli ilus.


Pildid on tehtud Magdaleena Lasteaia mänguplatsil. Mõned aastad tagasi käis Liisbet ise ka selles aias, ainult et siis neil ei olnud veel sellist ilusat õue.


Suur kastan. Meil on kodu ümber palju kastaneid ja varsti on kastanimune terve elamine täis. Puu otsas paistavad nad juba päris suured olevat. Liisbet toob tuppa ja Miki ajab kõik laiali. Mina pean siis koristama. Tööjaotus missugune.