Tuesday, May 5, 2009

Vikerkaar.



Küll ma olen ikka uhke! Kohe pean ise ka enda tegemist kiitma. Nii väga meeldib mulle see tekike. http://badcatdesigns.blogspot.com/search/label/The%20Veil%20of%20Isis Muster on väga kerge, lihsalt jääb meelde. Kasutasin Aade lõnga ja vardad 3,5. Kaalub tekk 299 gr.

Alguses plaanisin titetekiks, aga Liisbetile hakkas nii meeldima, et kauples hoopis endale. Ta on hetkel ka veidi külma saanud ja hea on koolist tulles sooja teki sisse ennast kerida. Muidugi on Miki ka kohe teki all. Kaks suurt sõpra.


Hetkel on käsil jälle kord sama disaineri muster. Sedakorda siis Corfu. Plaanin ka selle tekiks teha. Kuigi aega kudumiseks napib, igasugu muid tegemisi on kuhjaga. Viimasel ajal on elu nagu kiirrong, küll tahaks vahepeal maha hüpata. Samas on hirm et pärast ei taha enam sama tempoga jätkata. Suvi on tulemas, loodetavasti. Liisbetil lõppeb mõne nädala pärast kool ära, viimased tasemetööd vaja veel teha. Homme lähevad klassiga Kumusse, juba teist korda. Häbi tunnistada, kuid mina pole veel sinna jõudnudki.
Ega ma väga viriseda tahagi, mulle meeldib kiire elu. Südametunnistus teeb vahel lihtsalt häält. Tahaks olla rohkem koos Liisbetiga. Nüüd taas arvud, arvud, arvud.... aastaaruanne.

1 comment:

Sande Francis said...

Beautiful! I love the bright colors.