Saturday, February 7, 2009

Jääkide hävitamine


Pisikesed sokid tehtud jääkidest ja kaks paari kokku kaaluvad 38g. Kuna järjest tuleb tite uudiseid, siis teen mõned paarid kindlasti veel. Muster ja õpetus on kirja pandud MariMarikese poolt isetegijate lehel õpitoas. Mõnus kiire tegemine. Kui vaid teaks kumba värvi veel teha.
Arno ütles täna tabavalt et viimasel ajal tundub nagu oleks rasedus nakkushaigus. Ja mina lähen veel homme Pirjega koos Egiptusesse puhkama. Rahustuseks niipalju et mina olen selle "haiguse" vastu vaksineeritud.

Mobiilidele sai ka mõned mantlid ümber heegeldatud. Üks Liisule, üks sai täna Rita-Pirjele kingitud. Kaks täitsa olemas veel.


Poolikuid töid on ka päris mitu käsil. Kolm kooskudumist hetkel käsil ja sõbrapäeval algab neljas ka. Sallid ja rätid, oi kuidas ma neid armastan. Koduperenaise top jäi ka pooleli, lootsin küll valmis saada puhkuseks, aga lõng sai otsa ja Karnaluksis seda tooni polnud. Hõbelõngas on, aga tellida saan peale reisi.
Nüüd aga pakkima, siis tuleks kiiresti magama ka kobida, homme õhtul 22.30 stardib lennuk Sharm El Sheigi poole. Päike, meri ja liiv....