Sunday, January 11, 2015

Pooleli ja alguses.

Kiiremad ajad hakkavad selleks korraks mööda saama ja on aeg veidi puhata. Jah, võtsin aja maha ja puhkan ja muidugi on nüüd veidi rohkem aega ka varraste ning lõnga jaoks.
Olin nii kindel, et mul on 2 tokki Dropsi sinist Kid Silki ja alustasin räti kudumist ja nüüd siis selgub, et teist tokki ei olegi. Või olen ta suutnud sellisesse kohta panna, et ise ka ei suuda leida. No ei tea. Igatahes vaatasin netist, et woollenis on seda lõnga olemas ja vast reedel jõuan läbi minna. Seniks aga jääb rätt ootele....


Seni aga võtan Katrini kingitud lõnga ja hakkan Tiina loodud Jäälilli kuduma. Kududa on seda lõnga väga mõnus, eks näis kuidas ta viimistledes käitub, aga hetkel naudin head lõnga ja imelist mustrit.


Vahepealsetest tegemistest, midagi ikka olen suutnud valmis ka saada, veidi hiljem. Homne päev tõotab pöörane tulla, akende vahetus. Mõnusalt külma aja oskasin selleks leida, aga mis tehtud see tehtud ja homme samal ajal on suurem jama juba möödas ja saangi kodu ka selleks korraks korda :)

Nautige mõnusat talveilma, niikauaks kui seda meile jagub!

1 comment:

tiinablogi said...

Ah siis sellepärast sa keset ööd üleval oledki! :D Aga mõnusat puhkust ja ootan pikisilmi valmivaid kudumeid - need on alati nii ilusad! :)