Wednesday, October 9, 2013

Vaarikaroosa unistus ;)

Kõik sai alguse tillukese Maria sünniga. Lubasin midagi pisikesele teha, aga kevadest sai suvi ja siis oligi märkamatult sügis ukse ees ning ühel õhtul septembri kuu lõpus helistaski Nataly õhtul Liisbetile. Ma juba aimasin mis uudis teatavaks tehti, ega niisama lobisemiseks see tüdruk õhtul peale kaheksat enam ei helista ;)
Egas midagi, arutasime õhtul Liisbetiga veidi ja uurisime mustreid ning lõngade värve ja järgmisel päeval seadsin sammud Triinu juurde. Riiulis oligi täpselt õiget tooni Alpaca ning nüüd jäi vaid vardad töösse panna. Vest sai kiirelt valmis ja nööbid ette, aga sokkidega läks veidi aega. Ramses, väike kratike suutis minu soki kudumise varda teist korda pooleks murda ja pidin ootama poodi pääsemist. Täna õhtuks sai kõik valmis, sokid aurutatud ja kingitus pakitud, homme annab Liisbet Natalyle tema õe kingituse üle :)



Muster BabyDrops 19 - 18
Lõngaks Drops Alpaca
Vardad nr 3

Lõpetuseks jääb vaid öelda, et olen endiselt Dropsi lõngadest vaimustuses. Niikaua kui Rohelisse Vihmavarju uut Dropsi saadetist ootan, koon Ramsesele Norot vestiks ;)

1 comment:

Arella said...

Nii armas komplekt!