Thursday, August 8, 2013

Sokkide kudumine ;)


Täna oma blogi avades oli esimene mõte: ohhoojaajaa, nii pikk paus! Aga eks ma ikka vaikselt toimetan, just nii nagu mulle aega antakse. Ka pildid peaks ju arvutis olemas olema........... eks vaatan ja otsin ning hakkan tasapisi blogi täiendama. 
Vahepeal võtsin kätte sokkide kudumise, sõrm sai antud MMs toimuvale heategevusele "Jalad sooja 2013", kus koome soojad sokid SOS Lasteküla lastele. Lubatust veel valmimata viimane paar. Juba paar aastat ole sokkideks kudunud Dropsi Delight lõnga ja siiani väga rahule jäänud, fantastiline lõng fantastiliste värvidega! Aga nüüd tundub, et midagi on väga viltu. Kaks tokki ühest partiist ja ühe värvikoodiga, aga nii erinevalt jooksevad värvid
Algus klapib ja siis sinise asemel äkki hele. No mis seal ikka, minule endale sobib ja tundub, et need sokid saan endale. Vaatame mis järgmiste tokkidega saab, katsetamiseks õnneks veel aega on ja Liisbet vajab ka uusi sokke ;)
Veidi naljakas on küll, väljas 30 soojakraadi ja mina istun päikese käes ning koon villaseid sokke :D Täna juhtus küll ka väike apsakas sisse: läksin prügi välja viima ning jätsin lapsed omapead tuppa. Liisbet oli ninapidi arvutis, nagu ikka ja Ramses mängis oma suure kallurautoga. Nagu viimasel ajal ikka, venis tänagi minu õueskäik veidi pikemaks, oli tarvis naabrinaisega lobiseda ja kuna aknast poisi karjumist kuulda ei olnud, ei muretsenud ma eriti. Tuppa jõudes sai selgeks miks selline vaikus, poiss istus maas ja mängis minu 4 vardaga! Õnneks vaid varrastega, sain lihtsalt vardad uuesti töösse ja suuremat kahju ei tekkinud. Õppetund mulle, poolikud tööd tuleb panna kõrgele kõrgele, sinna kuhu mitte kuidagi ronida ei saa!


2 comments:

Diana Tammann said...

Ilusat värvi lõng. Vahvad sokid tulevad, mis sellest et erinevad.
Ma lõin ka just täna vardad Delight lõnga, sokkide kudumiseks. Minu keral on ka mulle üllatus. Võtsin lõngasaba seest ja mõne aja pärast tuli sealt veel üks saba.Arvasin, et välimine lõngajooks, aga ei...kolmas. Muud poleks ju midagi, aga see ülearune lõngaots jookseb kaasa ja läheb puntrasse.

Arnikai said...

Ka minule pakkus see lõng üllatuse ja sokkide varbaosad tulid erinevad, aga lõbusam saigi. Jõudu!