Tuesday, July 3, 2012

Ramses

Tutvustan teile põhjust miks siin blogis pole kaua uusi postitusi olnud ja miks olen viimasel ajal käsitööst eemal olnu. Minu imearmas ja kaua oodatu pojake Ramses.
Sündides oli juba päris paras suur tegelane 3460g ja 55cm pikk, minu "keisrike". Õnneks läks kõik hästi ja koju saime juba järgmisel päeval. Suured suured tänu keskhaigla ämmaemandatele ja arstidele kes meid aitasid :D
Esimesed hetked oma kodus ja omas voodis. Suur kaisukas on Liisbeti tiiger, kes anti väiksele vennale.
Uskumatu, aga juba terve kuu on Ramsese sünnist möödas :) Kiirelt läheb aeg. Nüüdseks kaalu 6 kilo ja pikkust 59cm. Mõni ime siis, et mu selg kipub õhtuti gaasirünnakutega kangeks jääma, aga vähemalt hoian jõusaali arvelt kokku, muskli kasvava mis mühiseb.
Kiri bodil õige, väike aga lärmaks poiss on.
Miki hakkab ka lõpuks tasapisi minuga leppima ja Ramsest omaks võtma. Tasakesi käib nuusutamas aga esialgu veel magavat last, muidu hoiab distantsi.
Käsitööd on valminud mõne asjad, paar rätti tarvis pildile saada ja üks tarvis venitusse panna. Hetkel elan veel Ramsese järgi, aga loodetavasti varsti saame normaalsema elurütmi ka. Suur suvekudumine hakkab, täpsemalt saate lugeda http://badcatdesigns.blogspot.com/ Veel ohkan ja ütlen, et küll on hea kodus olla. Tundub küll uskumatu, aga ma tõesti naudin lastega kodus olemist.

5 comments:

Triin said...

Palju õnne! Pojake on Sul tõeliselt armas!

Arella said...

Palju õnne teie perele!

Malle said...

Aitäh Triinu ja AlleRaa

Muhv said...

Palju õnne! :)

Heli said...

Küll on tore poiss! Õnne emale!