Saturday, May 5, 2012

Suvelõngad

Taas juttu lõngadest, sel korral oli gurmee suvelõngadele. Super valik puuvillaseid ja linaseid lõngu. Eriti ilusad olid lina ja viskoosi segused ja need värvid....... Super! Lisaks muidugi imeline seltskond ja hästi armas perenaine. Sellised gurmeed on hästi huvitavad, uued lõngad mida saab näppida ja huvi korral kohe poes ka proovida kududa. Aga eks pildid räägivad enda eest ise :)
Minu jaoks olid eriti huvitavad 100% puuvillane Wax mida on 100g 110m. Oli neid ühevärvilisi ja üleminekuga, minul üleminekuga värvist jakk varrastel. Lisaks tõin koju Linochic mis sisaldab 76% lina ja 24% viskoosi ja 100g on 370m lõnga ja Fiandre sisaldab 75% lina ja 25% viskoosi ning meetreid 100g on 350. Värvidest kollane, punane, pruun ja lilla. Nüüd polegi muud kui lasta varrastel kiirelt käia :D Juba õige varsti jõuavad poodi pitsilõnga Twin erinevad värvid ja mai lõpus Noro lõngad. On mida oodata!

1 comment:

Anna said...

Paistab, et jäin ka pildile! Lõngu on korraga nii palju, et süvenemine nõuab aega. Õnneks saab kohapeal ka proovida, näiteks veendusin, et teatud lõng mind ei huvita ja mõni lõng huvitab potentsiaalselt:). Endale võtsin asfalthalli linast, aga muiduigimõista viskoosi-lina segud on hästi atraktiivsed. Seal oli üks pisut kirju linane, mis oli justkui ümmargune, nöörjas, selles midagi on.