Monday, June 29, 2009

Haapsalu Sall


Siin ta siis on. Imeilus raamat. Sain täna hommikul raamatud kätte ja nüüd imetlen. Fantastiliselt ilusad pildid ja mustriskeemid tunduvad nii lihtsad. Mitmed mustrid on sellised et hakkaks kohe kuduma, aga siin mõned erilised lemmikud.



Kogu kudumise tehnika on nii lihtsalt kirja pandud. Siiani arvasin ikka et Haapsalu salli kudumine on kole keeruline, eriti pitsi külge õmblemine. Kõik on raamatus kirjas ja piltidel ette näidatud. Super suur töö on ära tehtud ja tulemus võrratu. Muster on antud ette skeemidna ja tingmärkide seletused on tõlgitud ka inglise keelde. Sügav kummardus autorite Siiri Reimann ja Aime Edasi ees. See on raamat mis peaks olema iga käsitööd armastava inimese riiulis olemas.



Weaving throughout the technology is so easily written down. So far, still thought that I recommend weaving Haapsalu is worst complicated, especially sewing lace sides. All the images for the book and the letter indicated. Super great work has been done and the result superb. The pattern has been given for the symbols and diagrams and explanations are available in English. A deep bow, and the authors Siiri Reimann Aime further in front. This is a book which should be in every handicraft loving human existence shelves.

No comments: