Monday, May 25, 2009

Maikuu lilled.

Sellest tuleb üks väga lilleline postitus. Tulbid ja nartsissid on õitsemisega täies hoos. Ilus! Ausalt öeldes pole tulp just minu lemmik, kuid viimastel aastatel olen järjest sagedamini poes tulbisibulaid näppinud. Imelisi sorte on ikka aretatud küll ja järgmisel kevadel on kindlasti peenras ka mõni uus õis. Kahju ainult et peenrani on pikk tee minna, aga ega Eestimaa ju teab mis suur polegi. Vaid mõned tunnid autoga sõita.








Veidi käsitööd ka. Valmis sain oma Corfu teki. Suur ja soe sai. Mõõtmise unustasin jälle ära, aga arvan et 150x150cm. Kaalus 369g. Lõng taas Aade ja vardad 3,5. Minu lemmik suurus. Disainer BadCatDesigns, ootan huviga tema uut suurt projekti. Kohe-kohe peaks start olema. Kuna ma kodus olen netitu, siis pean hakkamagi uurima mida kui palju sinna vaja on.




Õnneks saab mai varsti läbi, muidugi võib juuni palju hullem tulla, aga loodame et mitte. Maisse mahtus palju halba, suured-suured tülid ja pettumused. Lisaks läks läpakas põlema, ei tea kas kõvakettagi kätte saan. Pesumasin teeb veidrat häält, vaja tehnik ruttu kutsuda. Terve nädal on veel ees, elame-näeme mis tuleb.

1 comment:

Kayl said...

Imeilus tekk ..ja veel need värvid seal juures :)