Sunday, January 11, 2009

Kampsun Liisbetile.

Tundub et kasvamisega on meil kiireks läinud. Järjest on kampsunitel varrukad lühikeseks jäänud. Siin siis kõigepealt Karnaluksist ostetud lõng ja pilt kampsunist mille Liisbet välja valis.

Ja nüüd minu kahe päeva töö. Eeskujuks võtsin mustri mis on Sabrina november 2008. Päris üks ühele ma ei tee, keha osa teen ühes tükis, mulle üldse ei meeldi õmblused. Ma polegi varem ühtegi suuremat kampsunit teinud, huvitav mis sellest kõigest välja tuleb. Liisbet on igastahes vägagi põnevil, eks ma ju kogu aeg ikka proovin ja mõõdan ka.


Täna käisime 3D filmi vaatamas, minule oli see esimene kord. Liisbet on varem ka käinud multikat vaatamas. Ma ei teagi mis öelda, mulle meeldis, kuigi kohe alguses lihtsalt sülitati näkku. Päris võimsad efektid olid. Tahakski uskuda et selline maailm meie maa sees on olemas, seal seikleks ise kah. Saurused mulle meeldivad, kahju et neid enam kohata ei saa.
Varsti on kinos aga uus 3D multikas "Välk" ja suvel tuleb "Jääaeg 3", see kahjuks tavaline.

Natuke ebameeldivat juttu ka. Teadmiseks kõigile, kui muster on internetis müügis ja minul ostetud ning valmis tehtud, siis ma ei levita siin seda tasuta! Pole mõtet solvunut mängida ja kiruda.

1 comment:

Egater said...

Ma ei ole vist kunagi Sinu blogis kommenteerinud, kuigi loen Netvibes'i abil juba tükk aega - eks kaunid tööd on seda soodustanud.
Tänase postituse lõpp pani aga klõspima "Postita kommentaar" nupul. Ja ma ei taha viriseda, kritiseerida jne. Ma tahan hoopis õelda AITÄH. Ma tunnen tõsiselt sümpaatiat inimeste vastu, kes suudavad autoriõigustest lugu pidada. Enda suhtes mõtlen nii...kui tahan ja osta ei raatsi, siis järelikult pole vaja.