Saturday, June 28, 2014

Meie kuduklubi ;)

Täna oli taas meie kohtumise päev. Armas kallis sõber Tiina oli korraks Eestis käimas ja nii tore oli üle pika pika aja kohtuda! Nartsissid on tõesti ühed minu lemmikud ja veel magusad ka.....  Heili, mu vardad juba sügelevad ja esmaspäeval vaatan poes ringi, ega mul ju kodus sobivat lõnga ei ole :)  Kõik te tegite minu tänase tööpäeva palju toredamaks, suured kallid teile selle eest!








Nii nagu kokku leppisime, kohtume taas laupäeval ja sel korral alustame kell 11.00 Kõik on oodatud, meid mahub laua taha veel :)

Saturday, June 14, 2014

Kudumise päev.

Tänane suur Avalikus kohas kudumise päev möödus Pärl ja Lõngad poes kududes. Tore seltskond oli, aitäh kõigile! Viimastele Mustrimaailma kohtumistele ma kahjuks ei jõudnud ja eriti tore oli üle nii hulga aja vanu sõpru taas näha. Pildid tegi Anna.



Ometi sain ka mina taas vardad kätte ja paar tunnikest olid päris tulemuslikud ;)


Kohtumiseni :)

Friday, June 6, 2014

Endiselt pooleli

Ikka üritan lõpetada poolikuid kudumeid ja täitsa edukalt. 5 vaba päeva on ka super selleks tegevuseks, olengi oma tegemata töödega juba täitsa järjele saanud. Mõned sildid vaid tarvis arvutis teha ja välja trükkida esmaspäevaks ja oma muster üle vaadata ning lõplikult vormistada. Valmis rätt on mõned päevad Pärl ja Lõngad poes saadaval ja loodan et järgmise nädalaga saan ka mustri valmis.

Hetkel käsil Mustrimaailma foorumis olnud salakudumine. Paljudel see juba valmis, mina olen jõudnud pitsilise osani ja palju pole enam jäänud. Vahepeal tekkis mõnus täheke lõngatokis


Ma ei tea paljud üldse kududes ka lõngatokki vaatavad, aga aeg-ajalt tekib seal mõnusaid kujundeid :) Tasub ikka vahepeal ka lõngale pilk heita ;)

Mõned päevad tagasi juhtus nii, et Heli, armas inimene astus poest läbi ja näitas oma poolikut tööd ja kiitis fantastilisi vardavarbaid. Järgmisena olid need mul tellitud ja nüüd juba ka käes, Lambalust vardavarbad ja minu ikka veel poolik salakudumine:




Sunday, June 1, 2014

Infot.

Tänane postitus on taas Pärl ja Lõngad poe tegemistest ja plaanidest.
Kõigepealt ühest toredast üritusest mis meil plaanis: 14.06 tähistame koos toredat päeva World Wide Knit in Public Day. Koome koos ilusa ilmaga õues, Rävala pst pool pinkidel või kui vihm segama hakkab siis istume mõnusat poes sees. Võtame pärlid ja lõnga ning paneme nad koos särama. Meiega koos koob ka Anna, kõik küsimused õmblusteta kudumise kohta saavad vastuse :)
Apollo toob meile erinevaid käsitööraamatuid tutvumiseks ja ka ostmiseks.
Lisaks kõigele on poes ka annetuskast, Hilariuse kooli erivajadustega laste käsitööringile korjame erinevaid käsitöö tarvikuid ja muidugi lõnga.
Kõigi vahel, kes ennast ilusti kirja panevad, läheb loosi meie poe kinkekaart 20 € väärtuses!
Korraldame endale ühe toreda päeva mõnusas seltskonnas!



Püsiklientidele pakume terve juuni kuu väga ahvatlevaid soodustusi mõnusatele lõngadele:
Rowan Alpaca Colors
Rowan Angora Haze
Rowan Felted Tweed
Rowan Fine Art Aran
Tibetian Cloud Worsted
Mimi
Sunset
Kõiki neid saab püsiklient 15% soodsamalt ja kes veel ei ole meie püsiklient, siis registreerimine on tasuta :)

Kohtumiseni :)