Friday, March 9, 2012

Lõngagurmee Noroga

Hoiatan kohe ette, et tänases postituses on palju pilte ja vähe juttu ;) Fantastilises lõngapoes Wool and Woollen toimus Lõngagurmee, tutvustati Noro uusi lõngu ja uskuge, need lõngad on super ilusad ja huvitavad. Kohal oli mõnus pisike seltskond, tore oli jutustada, näppida ja imetleda lõngu ja kuulata teiste kogemusi Noroga kudumisest ja ka üldisemalt kudumisest. Suured suured tänud poe perenaisele ja müüjale, tore naistepäeva õhtu oli!
Paljusid jätab poolilt vaadates Noro ükskõikseks, aga kui hakata kuduma ja vaadata kuidas värvid hakkavad jooksma.... ise ei kujutaks ettegi, et sellised värvid ja toonid üldse kokku sobivad. Lisaks ka muidugi koostis, mina olen ostnud kahte erinevat Flower Bedi, mille koostis on 35% siidi, 35% kidmohääri ja 30% villa. 100g on 360m lõnga ja mina koon seda 3,5 varrastega. Esimesel pildil poolik mantel ja värviks 107
Teisel aga värviks 101 ja saamas pluuseks.
Nüüd jääb oodata aprillikuud, loodetavasti jõuavad selleks ajaks kohale suvelõngad Itaaliast ja loodetavasti jõuan ka mina sinna ;) Kunagi ei või ju teada mis elu toob ;)

Monday, March 5, 2012

Norost algus

Neljapäeval on Wool and Woolleni poes lõngagurmee õhtu :D Kaua oodatud Norod on kohale jõudnud. Siiani olen sellest lõngast täitsa ükskõikselt mööda vaadanud, aga nüüd olles seda piisavalt näppinud, ei saanud suurt pooli enam poodi jätta. Umbes kuu aega tagasi tõin koju pea 1 kg Noro Flower Bed lõnga. Alguses oli plaan teha sellest Liisbetile kleit aga siis avaldas laps soovi saada omale mantlit. Vaatasime siis erinevaid mustreid, aga soov oli saada hästi lihtne. Proovilapi tegime palmikutega, aga ei sobinud. Uurisime siis edasi, vaatasime arvutis, laiali olid ajakirjad..... lõpuks siis saime kokkuleppele. Algus tehtud:
MMs sai alguse uus salakudumine. Alguses kahtlesin, aga täna esimese vihje saades alustasin ikka. Juba seepärast, et ma pole selliseid lappe varem kudunud ja lõngaotsi kohe töö sisse ka ei ole osanud kududa. Heegeldades küll, aga kududes mitte. Nüüd kaks esimest lappi valmis ja polegi midagi keerulist ;)