Wednesday, February 29, 2012

Monica

Valmis sain selle imeilusa mustri. Salakudumine toimus Isetegija foorumis ja vedajaks mustri disaineriks oli Meeli e. Meka. Aitäh, suure tööga said hakkama! Päris mitu nädalat oli põhjust esmaspäeva oodata ;)
Fotoaparaadiga pole ma just sinasõber, aga luban õppida. Lõngaks Lane Cervinia Montecarlo 50g/225m, kulus veidi üle 3 toki ja vardad 3,5

Tuesday, February 28, 2012

Krookused

Kõiksugu pitsid on mu taas vallutanud. Muster on juba hulk aega ootel olnud ja kui MMi sünnipäeval Tiina mulle selle imelise lilla lõnga andis, siis oli kohe teada, et need kaks sobivad kokku. Alustamisega läks küll veidi aega, aga tehtud sai ;)
See muster nõudis minult ikka 100% tähelepanu, ei saanud mugavalt teleka ees kududa. Kohe kui miski muu minu tähelepanu kudumiselt kõrvale tõmbas, oli taas mõni silmus üle või mis veel hullem, puudu. Selliseid veaparandusi on rätis päris mitu, õnneks need aga välja ei paista.
Muster: Ravelrys "Crocus Shawl" by Hiroko Folkmann Drost Vardad: 3,5 mm Lõng: arvan, et meriino, kootud kahekordsena. Pooleli olevatest projektidest ka. Kuivamas on "Monica's Shawl", sellest lähemalt loodetavasti homme ;) Käimas on ka "Linda" salakudumine Heili vedamisel ja lisaks veel üks lihtne mohääri-siidisegune rätt.

Sunday, February 26, 2012

Estonian Jewel

Muster ja lõng mis fantastiliselt kokku sobivad. Kohe kui seda ravelrys nägin, teadsin et selle pean kuduma :) Lisaks sain Wool and Woollenist imelise itaalia päritolu 100% meriinovilla Twin. Rohkem polnudki tarvis mõelda, kohe kuduma.
Nii lõnga kui mustri kohta saan ainult kiidusõnu öelda. Muster väga lihtsalt kirja pandud ja lausa lust kududa. Lõng nii mõnus kududes ja peale pesu ning venitust tundub näppude vahel kui siid :D Hästi mõnus, ootan kannatamatult juba erinevaid värve, lubati kevade poole.

Wednesday, February 22, 2012

Jaanuari ja veebruari kudumised.

Ma olen tagasi! Ootamatult pikk paus on mul blogimisse sisse tulnud. Mitte, et ma käed rüppes olen istunud, aga sügis ja talv on nii kiire ja mis seal salata, ka pingeline aeg olnud.
Nüüd järjest sel aastal valmis saanud tööd:
Kleit taas Liisbetile.
Muster: Drops 138 - 4
Lõng: Drops Muskat, kulus 492g ja meetreid 984



Väike kampsun.
Muster: Drops 20 - 15
Lõng: Drops Delight mida kulus 95g ehk 332,5m



Pisike tekk.
Muster: Growing Flowers
Lõng: Drops Baby Merino, kulus 152g ehk 532m


Veidi sai pärleid sisse kootud :)



Keep naabrinaisele sünnipäevaks.
Muster: Drops 105 - 27
Lõng: Novita Florica, 205g ehk 717,5m



Sviiter Liisbetile
Muster: Käsitöö ajakirjast ja Anna disain
Lõng: Drops Vivaldi, 75g ehk 420m


Päris mitu tööd on veel näidata, mõni pildistatud, mõni ootab veel viimistlemist. Kui ma nüüd loodan, et kevad läheb lihtsamaks ja mina tublimaks, siis see on vist küll enese petmine. Pigem vastupidi, maikuust võib päris kiireks elu minna ;) Aga loodetavasti kohtume siin ikka varem, olen taas pitside ja rättide lummusesse sattunud :D Suuresti on selles "süüdi" minu kodupood Wool and Woollen, kus pakutakse nii fantastilisi lõngu. Noro ootab klaasi taga kleidiks saamist, klaasi taga sellepärast, et minu kass on selle lõnga järgi hull. Hindab ka kvaliteeti :D