Friday, October 29, 2010

Soktoober


Registreerudes olid küll teised plaanid, aga välja tuli ikka midagi muud. Nagu alati. See kord siis sellised lihtsad sokid lõngajääkidest.


Jõululina tegemisel ma ennast kirja panna ei julgenud, ajaga on kuidagi probleeme. Samas leidsin netist imeilusa mustri ja alustasin tegemist ka. Alguses tundus küll et lõng sai liiga jäme selleks, aga nüüd mulle juba meeldib. Millal valmis saan ei tea, hetkel on vardal 576 silma.


Eile oli mul toas selline iludus. Liisbet muidugi karjus päris kõva häälega. Tahtis et ma loomakese õue viskaksin, aga seal on ju külm. Keldrisse ka ei vii. Minu poolest võib ta talve ilusti minu juures elada, peab leppima sellega et ma vahest tema võrgud ära lõhun.

Monday, October 25, 2010

Küünlaalused.

Laupäeval tuli suur tahtmine heegeldada. Kindlasti midagi hästi lihtsat, sest pea on nohust nii raske ja mõistus keeldub minuga koostööd tegemast. Lisaks on väljas juba pime ning aeg hakata küünlaid põletama.



Muster Dropsilt 0 - 705
Lõng kodustest varudest ja nõel 3. Esialgu jääb kaks alust, selliseid küünlaid lihtsalt pole rohkem, aga samas võib juhtuda et teen veel mõned. Jõululauale sobivad imehästi ja sinna oleks tarvis vähemalt kolme. Veidi on veel aega sellega.



Siiani olen endale antud lubadust suutnud pidada: poolikud tööd tuleb lõpetada! Jäänud on veel vaid üks sall, teised valmis, viimistletud ja pildistamise ootel.
Uusi mõtteid on palju, nüüd tuleb juba kinkidele mõtlema hakata. Liisbet juba tegutseb. Kõigepealt tarvis aga terveks saada, tööl on päris raske olla hetkel. Tahaks koju voodisse teki sisse.
SummerSwatchMe grupp sai ka läbi. Andreale saatsin pildid ära ja lähipäevil teeb ta oma blogis kokkuvõtte. Loodetavasti alustab ta varsti uue grupiga. Seniks aga tuleb viimane poolik töö ette võtta.

Tuesday, October 19, 2010

Tekk

Poolikute asjade lõpetamise esimene töö. Alustatud sai juba üle aasta tagasi, ei teagi miks poolikuks jäi. Lapid sain valmis, aga kokku heegeldamine jäi tegemata. Ju siis tuli midagi kiiremat vahele. Aga nüüd on ta valmis.



Muster: Ruudud The Summer Squares grupist eelmisel suvel
Äärepits raamatust Pitsilised koekirjad
Lõng Steinbach Capri
Vardad 3,5

Thursday, October 14, 2010

Mis tehtud ja teoksil

Mõned valmis saanud tööd. Alustan Summer Swatch Me grupiga kudumistest
Falling Leaf Cowl
Lõngaks kodustest varudest meriinovillane ja vardad 3,5 Lisaks veel ka pärlid.



Traveling Leaf Mitts
Lõngaks Schachenmayr Micro Bamboo ja vardad 2,0


Fountain Mitts.
Lõng sama mis eelmistel käpakutel.


Modelli ei ole, enda käsi on keeruline pildistada.


DROPS 117 - 10 Sõrmikud Liisbetile.
Novita Rose ja 3,5 vardad




Hetkel plaani võetud väike tekk mis juba aasta seisab ja valmimist ootab


ja soe mõnus õlarätt.


Pildid ei ole just kõige paremad, aga ajaga on hetkel kitsas käes. Lisaks on esimesed asjad juba kinkideks ka läinud, seega paremaid pilte pole lootust saada. Loodetavasti läheb nüüd kergemaks, plaanin koos Liisbetiga vaheajale jääda. Terve nädal puhata, või õigem on siiski öelda et remonti kodus teha. Vannituba saab kohe kohe valmis ja siis tuleb kohe esikuga alustada.
Samas kestab veel salakudumine mustrimaailmas, soktoober ja poolikud tööd isetegijas... Nagu öeldakse, kes teeb see jõuab.