Saturday, September 27, 2008

Peacock Feathers Shawl


Algus on tehtud. Valmis kõigest 83 rida, lõpp on siis kui valmis 249 rida. Muster on imeilus ja palju kergem teha kui kartsin, näpuga ei peagi kogu aeg järge ajama.

Heartland Lace Shawl



Sallist täna ilusat pilti kahjuks ei saanud, plaan oli päikesega õues teha, aga unustasin. Loodan et homme ka mõnigi minut päikest paistab. Need pildid on tehtud kui sall venitamisel oli, kuivataja ja valvur jäi ka pildile.
Lõngaks Novita Rose mohair ja kulus täpselt 100g ehk 2 tokki. Vardad nr. 4.
Muster siin http://www.evelynclarkdesigns.com/tips/heartland.pdf

Friday, September 26, 2008

Ms4 clue 4



Valmis sain.Mõnusalt kerge kudumine ja lihtne muster. Huvitav milline on järgine vihje? Lubatakse suurt üllatust, eks näis. Hetkel küll ei ütleks et ainult 2 vihjet veel on.
Kolmapäeval käisin Karnaluksis, tõeline paradiis! Vaatasin seal lõngu ja pea oli ideid täis. Kui vaid jõuaks. Ostsin sel korral siiski vaid sallidele ja paar sokilõnga ka. Aga kindlasti lähen sinna veel õige varsti tagasi, seda enam, et asub see ju minu töökoha läheduses.

Friday, September 19, 2008

Ms4 clue 3


Sellised on esimesed 3 clued. Nüüd siis jälle vaja oodata nädal, siis tuleb järgmine vihje. Mulle meeldib see sall, eriti et pärlites paus sisse tuli. Samas ei kujuta küll üldse ette milline sall valmiskujul on, põnevust kui palju ...

Wednesday, September 17, 2008

Müts ja kindad


Komplekt Liisbetile. Mütsi muster pärineb Käsitöö sügis 2008. Sõrmikutega ma eriti rahul ei ole, aga Liisule meeldivad ja see on peamine. Lõngaks Merino Silk ja teisest tokist jäi üks paras nutsakas üle. Peaks vist ühe toki juurde ostma ja salliks talle tegema, muidu jääb jälle nutsakas üle. Eelmise salli mis ma Liisule tegin sai Vanaema endale ja uus tuleb kududa nii või teisiti.
Uusi asju hetkel küll alustada ei tohi. Pooleli on kampsun Liisbetile, teha veel poolteist varukat. Lisaks kaks õlarätti, üks Mysterystole 4 ja Pearled Romance. Pea on igasugu ideid täis, oleks aega ka rohkem. 24 tundi ööpäevas ja 7 päeva nädalas jääb mulle väheks.

Monday, September 15, 2008

Linikud



Lõpuks sain linikud ka viimistletud. Ma võiks teha palju rohkem, aga see lõpp ei meeldi kohe üldse. Niidiotste peitmine pole probleem, kuid venitamine ja õige kuju andmine, vot see on tüütu ja kohe üldse ei meeldi.
Kahjuks aga ei sobi mitte kumbki linik minu lauale. Pean otsima ovaalse mustri ja värvi mõtlema. Kunagi tulevikus võibolla .....

Saturday, September 13, 2008

Mysterystole 4


Clue 1 ja 2 on valmis. Järgmise clue saan reede hommikul, ootan juba päris põnevusega milline lõpptulemus on. Kuigi ausalt pean ütlema et pärlitega kudumine mind väga ei vaimusta. Tulemus on küll ilus ja ausalt ei kujuta seda salli ilma ettegi. Kaua läheb aega nende pärlitega.

Tuesday, September 9, 2008

Komplekt Gregorile


Kampsun ja müts said valmis juba olümpia ajal, nüüd tegin lisaks ka salli ja sokid. Kuidagi ei oska teha õiget suurust, sokid võivad vabalt väikseks jääda. Eks näis.
Komplekt koos Manni sokkide ja salliga asub loodetavasti teele Viljandisse neljapäeval. Küll on tore et sõbrad ralliga tegelevad ja et Viljandis ikka ralli toimub.
Hetkel tegelen poolikute projektidega, mõned on ka juba valmis, kuid ei saa viimistleda. Toas ei kuiva ju midagi ka saja aasta jooksul ära, nii külm ja niiske on. Loodan muidugi et saan veel täna õhtul kütte sisse lülitada, aga kindel pole. Sügis on oma täies hiilguses kohal, külm ja märg.

Sunday, September 7, 2008

Kootud salld



Veel kaks salli ja ega needki viimasteks jää. Tumedama omastas Liisbet ja heledama saab Maarja-Liis. Ikka selleks et need kurgud nii tihti haiget ei teeks. Muster hästi lihtne ja kiire tegemine. Täpselt parajad praeguste ilmadega, mõnusalt õhukesed.

Friday, September 5, 2008

Heegeldatud sall


Sedasi kulutasin ära sokkidest jäänud lõnga. Salli saab kasutada soemate ilmadega, selline kevade-sügise sall.

Wednesday, September 3, 2008

Sokid 2


Seekord sai solid Liisbet. Ise valis milleseid tahab ja õnneks valis väga lihtsad "matkaja sokid". Harjumatu oli nelja vardaga kududa aga lihtsad ja kiiresti said valmis. Lõngaks sama mis Maarja-Liisilgi, sel korral on pildil värv ikka õige, roosa, mitte oranz. Kuna ühe toki lõnga pidin juurde ostma, siis nüüd tarvis mõelda mida pooliku tokiga ette võtta.
varrastel on ka juba järgmised sokid, mida olen juba kahel korral ka harutanud. Kuidagi ei leia sobivat mustrit, lõng sai natuke vale ostetud. Aga midagi juba loob, nii et vist ei peagi jälle otsast alustama.

Monday, September 1, 2008

Sokid 1



Sokiralli on alanud. Esimesed saab endale Maarja-Liis.
Lõngaks on Bravo Baby, kulus veidi üle toki. Vast siis 60g.
Silmi varrastel 17; 13; 13; 9. Pöiaosa kudumises 17; 13; 13; 13
Paraku on mannekeenil väiksemad jalad ja seetõttu varbaosa tühi.